Mensa

I 2009 blev jeg testet og medlem af Mensa Danmark - egentlig er dette et privat anliggende, men jeg vælger alligevel at skrive om det her på sitet.

Egenskaberne der testes er ikke uvæsentlige set i forhold til kravene der stilles ved programmering og systemdesign. Ofte nyder jeg godt af hurtigt at kunne gennemskue kundernes ønsker, sammenholde ønskerne med de eksisterende funktioner, designe databasestruktur og relationer i hovedet for umiddelbart at kunne foreslå løsninger baseret på standard funktioner eller nyt design.

Evnen til at tænke struktureret og logisk samtidig med at kunne arbejde på flere strenge simultant gør at jeg hurtigt kan gennemskue selv komplekse problemstillinger og ræsonnere mig frem til en mulig løsning.

Heldigvis forstår jeg samtidig at ikke alle har det på samme måde, og jeg er derfor meget bevidst om hvordan jeg fremlægger løsninger og forklarer systemfunktioner - med forhåbning om ikke at virke nedladende eller bedrevidende.

Foreningen Mensa har til formål at skabe og styrke socialt samvær mellem ligesindede, er du interesseret så kik forbi vores site mensa.dk