Kompetencer

Baggrund:

Jeg er uddannet regnskabsassistent (bogholder) og har derigennem rigtig god indsigt i brugen af økonimistyringssystemer. Jeg har selv siddet som bogholder og bogført m.v. og kender derfor til de problemer og udfordringer, man sidder med som bruger af systemet.

Min baggrund i regnskab gør at jeg er meget stærk i debet/kredit- problematikkerne, afstemninger, afskrivning, periodiseringer og andre regnskabsmæssige værktøjer, hvilket jeg bruger hver dag i min kontakt med kunderne.

Erfaring:

Jeg har fungeret som udkørende konsulent siden år 1999, og har gennem mine besøg i rigtig mange danske virksomheder set mange forskellige måder at håndtere den daglige administration på, hvilket jeg ofte kan bruge når jeg er ude at vejlede nye kunder. Mine mange år som konsulent har også ledt mig ud i alle krogene af systemerne, og derfor kan jeg i dag råde og vejlede i brugen af hele applikationen i både C5, XAL og NAV

Jeg har fungeret som programmør i Microsoft C5 og XAL siden år 2001, jeg er uddannet hos Microsoft Business Solutions (dengang Damgaard Data), og kan programmere i alle dele af systemet samt udvikle integrationsløsninger til andre systemer.

Jeg har arbejdet med Dynamics NAV siden 2016 og har taget alle relevante kurser i både programmering og brug af applikationen.

Jeg har fulgt udviklingen fra start med Business Central og programmering af extensions i al.

Specialer - hvad er jeg rigtig god til:

  • Råde og vejlede brugeren i at benytte standard applikationen bedre.

  • Opsætning og brug af lønmodulet i Microsoft C5 og XAL

  • Finansmodul og tips til bogføring i kassekladde

  • Samspillet mellem Ordre - Lager - Indkøb.

  • Udvikling af "småløsninger" der hurtigt kan lette hverdagen for brugerne.

  • Udvikling af større "moduler" til håndtering af forretningsgange og samling af data.

  • Integrationsløsninger (SQL, API integrationer, webservices m.m.)

  • Udvikling af control add-in til business central med JavaScript til visning af f.eks. Google charts, Google maps, Bing maps, Leaf maps.

CV:

2004-nu: Apella IT ApS

1999-2004: Combo IT A/S, Næstved

1999 : Columbus IT, Køge

1996-1999: Ementor (dengang Danadata/Merkantildata), Ballerup