Kompetencer

Baggrund:

Jeg er uddannet regnskabsassistent (bogholder) og har derigennem rigtig god indsigt i brugen af Microsoft C5 og XAL. Jeg har selv siddet som bogholder og bogført m.v. og kender derfor til de problemer og udfordringer, man sidder med som bruger af systemet.

Min baggrund i regnskab gør at jeg er meget stærk i debet/kredit- problematikkerne, afstemninger, afskrivning, periodiseringer og andre regnskabsmæssige værktøjer, hvilket jeg bruger hver dag i min kontakt med kunderne.

Erfaring:

Jeg har fungeret som udkørende konsulent i knap 8 år, og har gennem mine besøg i rigtig mange danske virksomheder set mange forskellige måder at håndtere den daglige administration på, hvilket jeg ofte kan bruge når jeg er ude at vejlede nye kunder. Mine mange år som konsulent har også ledt mig ud i alle krogene af systemerne, og derfor kan jeg i dag råde og vejlede i brugen af hele applikationen i både C5 og XAL.

Jeg har fungeret som programmør i Microsoft C5 og XAL i 6 år, jeg er uddannet hos Microsoft Business Solutions (dengang Damgaard Data), og kan programmere i alle dele af systemet samt udvikle integrationsløsninger til andre systemer. Jeg er også uddannet programmør i Axapta og Navision Attain, men har ikke gjort brug af disse uddannelser endnu.

Specialer - hvad er jeg rigtig god til:

  • Råde og vejlede brugeren i at benytte standard applikationen bedre.
  • Opsætning og brug af lønmodulet i Microsoft C5 og XAL
  • Finansmodul og tips til bogføring i kassekladde
  • Samspillet mellem Ordre - Lager - Indkøb.
  • Udvikling af "småløsninger" der hurtigt kan lette hverdagen for brugerne.
  • Udvikling af større "moduler" til håndtering af forretningsgange og samling af data.
  • Certificeret i AMC-anlæg og AMC-banking.

 

CV:

99-04: Combo IT A/S, Næstved

1999 : Columbus IT, Køge

96-99: Ementor (dengang Danadata/Merkantildata), Ballerup

Comments